g_translateShow Original

g_translateShow Translate

31 feet high grand spire construction

With the auspicious inspiration of Param Pujya Muni Shri 108 Praman Sagar Ji Maharaj, there is a plan to construct a grand 31 feet high shikhar at Seth Sudarshan Swami's Moksha Bhoomi Shri Kamaldah Ji Digambar Jain Siddha Kshetra, Gulazarbagh (Patna).< br /> Those who donated Rs 51,000 or more for the grand Shikhar construction  The name of all the donors will be inscribed on a granite stone.
Mr. Kamaldah ji became a part of the ultimate fortune by donating in the construction of the shikhar of this magnificent temple situated on Digambar Jain Siddha Kshetra.


1 year ago

By : Shri Kamaldah Ji Digambar Jain Sidh Kshetra

31 फुट ऊँची भव्य शिखर निर्माण

परम पूज्य मुनि श्री 108 प्रमाण सागर जी महाराज की मंगल प्रेरणा से सेठ सुदर्शन स्वामी की मोक्ष भूमि श्री कमलदह जी दिगम्बर जैन सिद्ध क्षेत्र, गुलाजरबाग (पटना) में 31 फुट ऊँची भव्य शिखर निर्माण की योजना है।
भव्य शिखर निर्माण में 51 हजार एवं अधिक की न्योक्षावर राशि देने वाले  सभी दानवीरों का नाम ग्रेनाइट पत्थर पर अंकित किया जायेगा।
श्री कमलदह जी दिगम्बर जैन सिद्ध क्षेत्र पर स्थित इस अतिशयकारी मंदिर के शिखर निर्माण में दान कर परम सौभाग्य के भागी बने।


1 year ago

By : Shri Kamaldah Ji Digambar Jain Sidh Kshetra