g_translateShow Original

g_translateShow Translate

वर्णी जयंती समारोह

Shri Ganesh Varni Digambar Jain Sansthan located in Naria today  The program of Varni Jayanti celebrations was organized in Main in this program 
Guest Honorable Minister, Government of Uttar Pradesh Mr. Ravindra Jaiswal ji Special guest Professor Mr. Sanjay Singh ji was Mahatma Gandhi Kashi Vidyapeeth.
 
The program was presided over by the Minister of the Institute, Professor Ashok Kumar Jain  Roorkee did it. On the occasion of Daslakshana Mahaparv, the result and prize distribution of quiz competition was done in the function.

On this occasion the new website of the institute was also inaugurated by Hon'ble Minister Shri Ravindra Jaiswal.

 during the Daslakshana Mahaparv  Respect to all the religious lovers and on the occasion of Daslakshana Mahaparv, all those who have done penance, restraint etc. were also respected.
In this function  Professor Ashok Kumar Jain, Professor Kamlesh Jain, Dr. KK Jain, Dr. Phoolchchandra Premi, Shri Keshavdev Ji Jain, Rakesh Jain, Shri Padma Jain, Shri Krishnakant Gorwala, Shri Vimal Kumar Jain, Shri Virendra Kumar Jain and others participated. Vote of thanks was given by Dr. Vivekananda Jain.  The function was conducted by Pandit Manish Kumar Jain.


2 years ago

By : Shri Ganesh Varni Digamber Jain Sansthan

वर्णी जयंती समारोह

आज नरिया स्थित श्री गणेश वर्णी दिगंबर जैन संस्थान  में वर्णी जयंती समारोह का कार्यक्रम का आयोजन किया गया। इस कार्यक्रम में मुख्य 
अतिथी माननीय मंत्री उत्तर प्रदेश सरकार श्रीमान रविंद्र जयसवाल जी विशिष्ट अतिथि प्रोफ़ेसर श्रीमान संजय सिंह जी महात्मा गांधी काशी विद्यापीठ रहे।
 
कार्यक्रम की अध्यक्षता संस्थान के मंत्री प्रोफ़ेसर अशोक कुमार जैन  रुड़की ने की। समारोह में दसलक्षण महापर्व के अवसर पर प्रश्नोत्तरी प्रतियोगिता का परिणाम एवं पुरस्कार वितरण किया गया।

इस अवसर पर संस्थान की नई वेबसाइट का भी उद्घाटन माननीय मंत्री श्री रविन्द्र जयसवाल ने किया।

 दसलक्षण महापर्व के दौरान  सभी धर्म प्रेमी बंधुओ का सम्मान एवं दसलक्षण महापर्व के अवसर पर जिन लोगों ने तप संयम साधना आदि किया है उन सभी का सम्मान भी किया गया।
इस समारोह में  प्रोफेसर अशोक कुमार जैन , प्रोफेसर कमलेश जैन, डा के के जैन, डा फूलचचंद्र प्रेमी , श्री केशवदेव जी जैन, राकेश जैन, श्री पदम जैन, श्री कृष्णकांत गोरावाला, श्री विमल कुमार जैन, श्री वीरेन्द्र कुमार जैन और अन्य लोग शामिल हुए। धन्यवाद ज्ञापन डा विवेकानंद जैन ने किया ।  समारोह का संचालन पंडित मनीष कुमार जैन ने किया।


2 years ago

By : Shri Ganesh Varni Digamber Jain Sansthan