g_translateShow Original

g_translateShow Translate

16th Mega Blood Donation Camp

On the occasion of Lord Mahavir Swami 2622 Janma Kalyanak festival, 16th huge blood donation camp was organized...

 

*** Young men/girls who donated blood for the first time went ahead and donated blood ***

 

Date 3rd April 2023 Monday

On the occasion of Lord Mahavir Swami 2622 Janma Kalyanak festival, a huge blood donation camp was organized at Shri Abhinandanodaya Teerth Lalitpur under the aegis of Jain Yuva Sangathan, in which around 80 blood donors donated blood< /p>

 

On the occasion of the birth anniversary of Lord Mahavir Swami, under the auspices of the Jain Youth Organization, blood donation camps are being organized continuously for the last 15 years. District Medical Officer Mr. Bakshi, who attended the program today, told that Lord Mahavir is an embodiment of compassion and sacrifice, the message given by him is to live and let live, every human being on earth should have the spirit. , He said that district Lalitpur is such a district in which most voluntary blood donation is done, the workers of Jain youth organization do the work of providing blood to the needy patients throughout the year without any selfishness, they encouraged the youth to donate blood with great enthusiasm. Expressed happiness and recommended to do such a virtuous deed, in the program courtesy of Mr. Sanmati Saraf of Lions Club, a memento was also given to all the blood donor brothers, in the camp organized today Mr. Sanjeev Jain CA, Vikas Jain, Mrs. Karishma Jain, Aadesh Jain, Anjun Jain, Alok Jain, Sanjeev Jain, Mrs. Shalini Jain, Harshit Jain, Ayush Tadhaiya, Utkarsh Jain, Samyak Jain, Sanket Jain, Santosh Jain, Raghav Pathak, Mrs. Bandana Jain, Dharmendra Jain, Bhupendra Jain, Abhishek Jain, Shailesh Jain, Manish Jain, Ms. Priyal Jain, Mrs. Laxmi Jain, Pushpendra Jain, Samyak Jain, Mr. Singhai, Siddhant Jain, Abhishek Jain, Mrs. Akanksha Jain, Mukesh Jain, Amber Jain, Himanshu Jain, Ajit Kumar, Sachin Jain, Gaurav Bajaj, Prashant Kumar, Mrs. Manshi Jain, Amit Jain, Abhishek Jain, Rajat Jain, Ankur Jain, Vaibhav Jain, Harshit Jain, Anupam Samaiya, Mrs. Tisvita Jain, Ms. Samyukta Jain, Swarnim Jain, Swapnil Jain, Saket Jain, Amit Nishad, Ritesh Jain, Sajal Jain, Prahlad Singh, Arpit Jain, Dipendra Singhai, Mayank Jain, Rajeev Jain, Rajju, Abhishek Jain, Deepak Singhai, Ku. Sanskriti Singhai, Subodh Jain, Sanjay Jain, Mrs. Usha Jain, Ragav Jain, Ku. Akanksha Jain, Ashish Jain, Chirag Jain, Shashank Sahu, Nimesh Jain, Abhishek Jain, Piyush Jain, Rahul Jain, Mrs. Pinky Jain, Sandeep Sahu, Rahul Kalraiya, Mrs. Mohani Jain, Naresh Jain, Lokesh Jain, Ankur Jain donated blood

The program was presided over by Subhash Jaiswal, Chief Guest MM Bakshi, Chief Medical Officer, Sanjeev Jain CA, Rajeev Babele Sappu Press Club President, Pradeep Jain Satarvans, Manoj Jain Babina, Law Kailash Agarwal, Law Sanmati Saraf, Law Ravindra Alaya, Law Sanjeev Jain Mamta, Sanjay Modi, Narendra Kadanki, Kalpaneet Singh Lodhi, Sanjay Rasiya, Akshay Alaya, Ankur Jain Sanu Baba, Suresh Badera, Shailand Singhai, Rajesh Badkul, Sanju Neelkamal, Ajay Cycle, Shreesh Singhai, including other dignitaries Citizens and social workers should be present, the program was conducted by Gaurav Jain Tonu

 


1 year ago

By : Shri 1008 Abhinandnodaya Atishaya Teerth Kshetra

16वॉ विशाल रक्तदान शिविर

भगवान महावीर स्वामी 2622 जन्म कल्याणक पर्व के अवसर पर 16वॉ विशाल रक्तदान शिविर का हुआ आयोजन...

 

*** प्रथम बार रक्तदान करने बाले युवाओं/युवतियों ने आगे बढ़कर किया रक्तदान ***

 

दिनांक 3 अप्रेल 2023 दिन सोमवार

भगवान महावीर स्वामी 2622 जन्म कल्याणक पर्व के अवसर पर श्री अभिनन्दनोदय तीर्थ ललितपुर में जैन युवा संगठन के तत्वावधान में एक विशाल रक्तदान शिविर का आयोजन किया गया, जिसमें लगभग 80 रक्तदाताओं के द्वारा रक्तदान किया गया

 

भगवान महावीर स्वामी के जन्ममहोत्सव के अवसर पर जैन युवा संगठन के तत्वावधान में पिछले 15 वर्षों से रक्तदान शिविर का आयोजन अनवरत जारी है| आज कार्यक्रम में पधारे जिला चिकित्सा अधिकारी श्री बक्शी जी ने बताया कि भगवान महावीर करूणा, त्याग की मूर्ति है उनके द्वारा दिया संदेश जिओ और जीने दो की भावना, पृथ्वी के हर मनुष्य में होनी चाहिये | ,उन्होंने कहा कि जनपद ललितपुर एक ऐसा जनपद है जिसमे सर्वाधिक स्वेक्षिक रक्तदान किया जाता है,जैन युवा संगठन के कार्यकर्ता पूरे वर्ष जरूरतमंद मरीजों को रक्त उपलब्ध कराने का कार्य बिना किसी स्वार्थ के करते है,उन्होंने युवाओं को बड़े जोश के साथ रक्तदान करने पर प्रसन्नता जाहिर की और ऐसे ही इस पुण्य कार्य करने की अनुसंशा की,कार्यक्रम में लॉयन्स क्लब के श्री सन्मति सराफ जी के सौजन्य से सभी रक्तदाता बंधुओं को एक स्मृति चिन्ह भी दिया गया आज आयोजित शिविर में सर्व प्रथम श्री संजीव जैन सीए,विकास जैन,श्रीमतीकरिश्मा जैन,आदेश जैन,अंजुन जैन,आलोक जैन, संजीव जैन,श्रीमती शालिनी जैन,हर्षित जैन,आयुष टढैया,उत्कर्ष जैन,सम्यक जैन,संकेत जैन,संतोष जैन,राघव पाठक,श्रीमती बंदना जैन,धर्मेंद्र जैन,भूपेंद्र जैन,अभिषेक जैन,शैलेष जैन,मनीष जैन,कु.प्रियल जैन,श्रीमती लक्ष्मी जैन,पुष्पेंद्र जैन,सम्यक जैन,श्रीश सिंघई,सिद्धांत जैन,अभिषेक जैन,श्रीमती आकांक्षा जैन,मुकेश जैन,अम्बर जैन,हिमांशु जैन,अजीत कुमार,सचिन जैन,गौरव बजाज,प्रशांत कुमार,श्रीमती मानशी जैन,अमित जैन,अभिषेक जैन,रजत जैन,अंकुर जैन,वैभव जैन,हर्षित जैन,अनुपम समैया,श्रीमतीसविता जैन,कु.संयुक्ता जैन,स्वर्णिम जैन,स्वप्निल जैन,साकेत जैन,अमित निषाद,रितेश जैन,सजल जैन,प्रह्लाद सिंह,अर्पित जैन,दीपेंद्र सिंघई,मयंक जैन,राजीव जैन रज्जू,अभिषेक जैन,दीपक सिंघई,कु.संस्कृति सिंघई,सुबोध जैन,संजय जैन,श्रीमती ऊषा जैन,रागव जैन, कु.आकांक्षा जैन,आशीष जैन,चिराग जैन,शशांक साहू,निमेष जैन,अभिषेक जैन,पीयूष जैन,राहुल जैन,श्रीमति पिंकी जैन,संदीप साहू,राहुल कलरैया,श्रीमति मोहनी जैन,नरेश जैन,लोकेश जैन,अंकुर जैन ने रक्तदान किया

कार्यक्रम की अध्यक्षता सुभाष जायसवाल,मुख्य अतिथि एम एम बक्शी जी मुख्य चिकित्सा अधिकारी,संजीव जैन सीए, राजीव बबेले सप्पू प्रेस क्लब अध्यक्ष,प्रदीप जैन सतरवांस,मनोज जैन बबीना,लॉ कैलाश अग्रवाल,लॉ सन्मति सराफ,लॉ रविन्द्र अलया,लॉ संजीव जैन ममता,संजय मोदी,नरेंद्र कडंकी,कल्पनीत सिंह लोधी,संजय रसिया,अक्षय अलया,अंकुर जैन सानू बाबा,सुरेश बडेरा,शैलेंड सिंघई,राजेश बड़कुल,संजू नीलकमल,अजय साइकिल,श्रीश सिंघई ,सहित अन्य गणमान्य नागरिक एवं समाजसेवी लोग उपस्थित रहें कार्यक्रम का संचालन गौरव जैन टोनू ने किया

 


1 year ago

By : Shri 1008 Abhinandnodaya Atishaya Teerth Kshetra