g_translateShow Original

g_translateShow Translate

shantidhara update

 

     

Blessings of Saint Shiromani Acharya Bhagwan 108 Shri Vidyasagar Ji Maharaj and

Nyripak Shraman Munipungav 108 With the inspiration of Shri Sudhasagar Ji Maharaj, Abhishek  earns the virtue of Shantidhara by coming to Shravak Kshetra everyday.

Shri Shri 1008 Adinath Digambar Jain Atishya Tirtha Kshetra Shiloday Silor Bundi (Raj.)                     Mas Maghapaksha - Krishna

 Date - Ashtami

 Day-Sunday

first consecration

Monthly Shantidhara Karta-

 

Shriman Padam Jain, Garima Jain, Rishabh Jain, Sangeeta Jain, Bhavya Jain, Rigav Jain, Taru Jain, Riva Jain for happiness, peace and prosperity in the family

Shrimati Narendra Kumar Ji Kamlesh Ji Sunny Ji Jain Piplia Bundi

Shriman Narendra Kumar Ji Nirmala Ji Naveen Ji Nisha Ji Jitendra Ji Sonu Ji Aarav Ji Arya Ji Misty Ji Rishi Ji Kotiya Pariwar on the occasion of marriage anniversary of Bundi's daughter Babita Ji

On the occasion of the birthday of Smt. Anita, Anil, Smt. Sushma, Indore Deepchand ji

Fortunate to do Shantidhara . 

    You can pronounce the name of your entire family while sitting at home in Shantidhara. On special days of life like birthdays, in holy memory, marriage anniversaries, earn virtuous benefits by doing Shantidhara

Contact Mayank ji Shastri

9649812072

  pilgrimage area

8000168313

 

                Everyone's feelings  

           Approve

      For everyone to visit the area 

      Kotisa thanks


2 years ago

By : Shri Aadinath Digamber Jain Shiloday Atishaya Tirth Kshetra Samiti

शांतिधारा अपडेट

 

     

संत शिरोमणि आचार्य भगवन 108 श्री विद्यासागर जी महाराज के मंगल आशीर्वाद एवं

निर्यापक श्रमण मुनिपुंगव 108 श्री सुधासागर जी महाराज की प्रेरणा से नित्य प्रतिदिन श्रावक क्षेत्र पर आकर अभिषेक  शांतिधारा का पुण्य कमाते है।

श्री श्री 1008 आदिनाथ दिगम्बर जैन अतिशय तीर्थक्षेत्र शीलोदय सिलोर बूंदी (राज.)                     मास माघपक्ष - कृष्ण

 तिथि - अष्टमी

 दिन-रविवार

प्रथम जलाभिषेक कर्ता

मासिक शान्तिधारा कर्ता-

 

श्रीमान पदम् जैन, गरिमा जैन, ऋषभजैन, संगीता जैन, भव्य जैन, ऋगव जैन, तरु जैन, ऋवा जैन परिवार में सुख शांति व समृद्धि हेतु

श्रीमती नरेंद्र कुमार जी कमलेश जी सन्नी जी जैन पिपलिया बूंदी

श्रीमान नरेंद्र कुमार जी निर्मला जी नवीन जी निशा जी जितेंद्र जी सोनू जी आरव जी आर्या जी मिस्टी जी ऋषि जी कोटिया परिवार बूंदी सुपुत्री बबीता जी की शादी की सालगिरह के अवसर पर

श्रीमती अनीता जी अनिल जी श्रीमती सुषमा जी इंदौर दीपचंद जी के जन्मदिन के उपलक्ष पर

शान्तिधारा करने का सौभाग्य प्राप्त हुआ।। 

    शांतिधारा में घर बैठे ही अपने पूरे परिवार का नाम उच्चारित करा सकते हैं जीवन के विशेष दिन पर जैसे जन्मदिवस पर पुण्य स्मृति में शादी की सालगिरह पर शांति धारा करा कर पुण्य लाभ अर्जित करें

संपर्क करें मयंक जी शास्त्री

9649812072

  तीर्थ क्षेत्र

8000168313

 

                सभी के भावो की  

           अनुमोदना

      सभी को क्षेत्र पर पधारने के लिये 

      कोटिसा धन्यवाद


2 years ago

By : Shri Aadinath Digamber Jain Shiloday Atishaya Tirth Kshetra Samiti